Begrotingscontrole zet in op Vlaamse socio-economische toekomst

rekenmachineDe Vlaamse regering heeft haar jaarlijkse begrotingscontrole afgerond. De initiële begroting 2006 blijft onverkort op koers, met zelfs een extra reservering van 150 miljoen euro voor het zorgfonds. Bovendien worden er een aantal concrete sociaal-economische engagementen hard gemaakt.

Vlaams minister van Begroting Dirk Van Mechelen heeft er daarenboven over gewaakt dat de nodige voorzichtigheid structureel ingebouwd blijft. Zo wordt het afgesproken begrotingsoverschot van 419,3 miljoen euro met zekerheid gerealiseerd. Minister Van Mechelen kan dan ook alleen maar concluderen: “De Vlaamse begroting blijft op gewapend beton gebouwd.”

donderdag 20 april 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: