Bibliotheek in Putte en kunstwerk ingehuldigd.

Bib Putte KleinOp zaterdag 15 april 2006 werd de nieuwe Putse Bibliotheek aan de Erbrandstraat 239 ingehuldigd. Naast boeken kan je er DVD’s ontlenen en op internet surfen. Er is ook een gezellige kinderhoek voorzien.

Aan de bibliotheek werd ook een kunstwerk voorzien. Het is een grote tafel met zitgelegenheid. In het tafelkleed werden de handafdrukken verwerkt van de Putse kinderen en de bewoners van de sociale appartementen. De bank en de verschillende poefjes symboliseren de eigenheid van elke persoon.

Kunstwerk bib Putte KleinDe voormalige bibliotheek aan de Sint-Dionysiusstraat telde zo’n 500 leden. Tijdens de eerste drie weken dat de nieuwe bibliotheek open is, kwamen er reeds een 120-tal nieuwe lezers bij. Heel wat onder hen zijn ook Nederlanders van net over de grens. Daarom besliste de gemeente Woensdrecht om bij te dragen in de werkingskosten. Info: Sabine Van Dooren

donderdag 20 april 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: