Sloopvergunning ‘IJzeren’ Brug afgeleverd

Vlaams minister van Ruimtelijke Ordening Dirk Van Mechelen heeft de stedenbouwkundige vergunning getekend die de sloop van de Kipdorpbrug of de zogenaamde ‘IJzeren Brug’ aan het Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen en de nodige aanpassingen aan het kruispunt moet mogelijk maken. De afbraak van de brug is voorzien op 19 en 20 augustus. Vóór die datum worden al voorbereidende maatregelen genomen die de goede doorstroming van verkeer en openbaar vervoer moeten garanderen. Een belangrijke voorwaarde die minister Van Mechelen heeft opgelegd is de ondertekening van een duidelijke taakverdeling tussen alle betrokken partijen: De Lijn, NV BAM, Administratie Wegen en Verkeer afdeling Antwerpen en de Stad Antwerpen. Meer info: www.dirkvanmechelen.be

donderdag 27 april 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: