Kapelse dorpsdag op 21 mei 2006

Het college van burgmeester en schepenen verleende zijn goedkeuring aan de vraag tot organisatie van de jaarlijkse dorpsdag op 21 mei 2006. Naast het traditionele parcours in het centrum van Kapellen met tal van activiteiten wordt de zone ingekort op de Hoevensebaan : een volledig verkeersvrije zone wordt ingericht vanaf het centrum tot aan de Kerkstraat. Van de Biartlei tot aan de Kerkstraat wordt plaatselijk verkeer toegelaten, zodat de kerk en het RVT Zonnenwende, alsmede de publieke parkings op het Kerkplein, site Klina en ’t Bruggeske bereikbaar zijn. (CBS 02.05.06)  Meer info : Luc Janssens

donderdag 4 mei 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: