Afbraak van de laatste gevel van het voormalige ziekenhuis nadert

Afbraak KLINA kleinDe afbraak van het ziekenhuis vordert goed. Alleen de gevel tussen het Cederhof en het park staat nog overeind. Vanaf woensdag 10 mei 2006 zal ook dit laatste deel van het voormalige ziekenhuis worden afgebroken. Daarom zal er een afsluiting en een zeildoek aangebracht worden in de Kerkstraat tussen de huisnummers 46 en 68. Dit alles om een veilige doorgang te creëren voor voetgangers en fietsers. De Kerkstraat zal overdag afgesloten worden voor alle verkeer tot de afbraak van de gevel voltooid is. Meer info: Koen Helsen en Frederic Van Haaren

maandag 8 mei 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: