Vervanging waterleiding Klinkaard start maandag

kraantjeOok vandaag vonden we een artikeltje in de Gazet van Antwerpen over de waterleiding van de Klinkaardstraat:

De waterleiding aan de Klinkaardstraat is rot versleten. Deze week werden al twee breuken genoteerd, op maandag en woensdag. Die laatste was de zesde dit jaar, zo ongeveer de vijftiende in de laatste vijf jaar. Dinsdag nog stelde woordvoerder Alain T’Syen in Gazet van Antwerpen dat Pidpa volop werk maakte van het naar voor schuiven van de bewuste waterleiding in de vervangplanning.

Donderdag gaf T’Syen mee dat de werkzaamheden nu maandag al starten. “De laatste vergunning kregen we woensdag mondeling toegezegd”, stelt de Pidpa-woordvoerder. “De vernieuwing begint maandag. Nog voor het bouwverlof leggen we de nieuwe waterleiding. Tijdens het bouwverlof nemen we stalen van het water. Zo is alles klaar om na het bouwverlof de woningen aan te koppelen en de oude leiding te verwijderen.”

woensdag 14 juni 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: