Steun Kapellen aan slachtoffers natuurramp Java

Noodhulp javaTijdens de ontvangst van de vrijwilligers van het Rode Kruis vermeldde wnd. burgemeester Koen Helsen dat de gemeente Kapellen aandacht heeft voor de gevolgen en de slachtoffers van de aardbeving die zich op 26 juni voordeed op het eiland Java in Indonesië. Niet minder dan 20.000 mensen raakten gewond en 200.000 mensen zijn dakloos. Om een steentje bij te dragen voor de noodhulp aan deze slachtoffers stortte gemeente een bedrag van 1250 euro op de speciale rekening van het Rode Kruis voor de slachtoffers van deze natuurramp. Meer info: Koen Helsen

dinsdag 27 juni 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: