58% ondervindt geen hinder van tunnelwerken

Uitslag poll tunnelMen kan geen omelet bakken zonder eieren te breken. Zo gaan grote wegenwerken vaak gepaard met hinder. Bij de aanleg van de Kapelse tunnel probeert men er alles aan te doen om de hinder tot een minimum te beperken.

Omdat we wilden weten wat U ervan vindt vroegen we via de poll op deze website of U hinder ondervindt van de werken aan de ondertunneling van spoorlijn 12 in Kapellen. Maar liefst 48 mensen stemden mee. 58% van hen zegt geen enkele hinder te ervaren van de werken. Ongeveer 1/5de ondervindt een beetje hinder. 17% heeft veel last van deze werken en 4% vond de toestand zelfs beter dan voorheen. 

De nieuwe poll peilt naar de mening over de aanleg van een autoverbinding tussen de Kapelsestraat en de A12.

donderdag 29 juni 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: