Heraanleg Kerkstraat

KerkstraatOp 20 juni is de heraanleg van de Kerkstraat gestart. Men begon met de werken tussen de Dorpstraat tot aan huisnr 46. Nog voor het bouwverlof zal hier de gescheiden riolering gelegd worden. Tijdens het bouwverlof zal de straat voorlopig opengesteld worden. Nadien zullen de nutsmaatschappijen de nodige werken doen. Vervolgens zal de aannemer op 7 augustus de werken hervatten. De einddatum is voorzien op 15 september. Ondertussen zijn ook de voorbereidende werken voor de bouw van de parking in de Kerkstraat gestart. Na het bouwverlof zullen ook de effectieve werken plaatsvinden. Meer info: Frederic van Haaren

dinsdag 4 juli 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: