Defintieve plannen voor Dorpsplein

DorpspleinDe gemeenteraad keurde de plannen en het bestek voor de aanleg van een Dorpsplein langs de Antwerpsesteenweg en de Vredestraat goed. Dit bestek werd samen met de plannen opgesteld door het Buro Lubbers, die hiertoe geselecteerd werden tijdens een open oproep van de Vlaams Bouwmeester.

De kostprijs van de werken voor de gemeente Kapellen worden geraamd op een bedrag van 1.031.869 euro (inclusief btw). De bijdrage van Ri-Ant in de kosten bedraagt 197.365 euro (inclusief btw). Deze bedragen zijn reeds ingeschreven in de Kapelse begroting die de vorige gemeenteraad werd goedgekeurd. meer info: Koen Helsen

woensdag 5 juli 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: