Belgerinkel naar de winkel

BelgerinkelDe actie “met belgerinkel naar de winkel” was in Kapellen een groot succes. Niet minder dan 1000 mensen dienden kaarten in bij 134 verschillende handelaars die aangesloten zijn bij de Middenstandby, winkelcentrum Promenade en Putse middenstandsvereniging.

Uit de opmerkingen op de kaarten kunnen we opmaken dat er heel wat tevreden Kapelse fietsers zijn. Belangrijkste suggesties zijn meer en bredere fietspaden in centrum en de vraag naar meer overdekte fietsenstallingen. Op dit vlak werden de voorbije jaren reeds forse inspanningen geleverd, maar in haar verkiezingsprogramma liet de VLD Kapellen reeds merken dat zij aan beide verzuchtingen verder wil werken. De prijsuitreiking van deze wedstrijd zal in het begin van september plaatsvinden. Meer info: Sabine Van Dooren en Luc Janssens

dinsdag 22 augustus 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: