T-day voor tieners

tienersDe jeugddiensten van Kalmthout, Essen, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat en Stabroek zetten op 30 augustus samen met de provincie Antwerpen en het Belgisch leger een groot evenement voor tieners op touw. T-day vindt plaats op het militair domein aan de Ploegsebaan in Brasschaat. Tussen 12u en 19u kunnen tieners gratis deelnemen aan de meest uiteenlopende workshops. Zo kan je leren beatboxen, dj’en of gamen op een groot scherm. Er zijn proeflessen van verschillende dansstijlen. Je kan je uitleven in het skatepark, op de mechanische stier of vechten als een echte gladiator. De gemeenten organiseren vervoer van en naar het militair domein. www.t-day.be

dinsdag 22 augustus 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: