Programma tunnelfeest

tunnelfeest.jpegVanaf zondag rijden we met zijn alle onder de tunnel. Na 50 jaar is dit groots project gerealiseerd en alle Kapellenaren zijn zaterdag 26 augustus uitgenodigd om dat te vieren. Om 15.00 start het groots tunnelfeest met doorlopend optredens, kinderanimatie en een tentoonstelling.

Tussen 15.00 en 17.00 treden “De Lustige Lepellanders” op. Vanaf 18.00 spelen “Vic Smetley and the Bastards” hun eerste set en een tweede set van deze Kapelse sterren kan je bijwonen vanaf 20 uur tot 21 uur. Tussen de optredens van de groepen zorgt “DJ FM LOKAAL” voor de muzikale noten op de site. De tentoonstelling, over de historiek en het verloop van de werken, kan je tussen 15.30 en 20.00 bezoeken in de werfkeet van aannemer Antwerpse bouwwerken. Meer info: Koen Helsen

donderdag 24 augustus 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: