Tunnel feestelijk geopend

Tunnel KapellenOnder massale belangstelling werd afgelopen zaterdag de tunnel aan de Antwerpsesteenweg te Kapellen geopend. Na een academische zitting stapten zo’n 3000 Kapellenaren samen met heel wat hoogwaardigheidsbekleders door de nieuwe tunnel. Daarna werd op een waar volksfeest nagepraat. Iedereen was het over eens dat deze tunnel een echte aanwinst is voor Kapellen. Dagelijks kruisen immers 230 treinen en 25.000 voertuigen hetzelfde punt. Dankzij deze tunnel horen de files aan de overweg definitief tot het verleden.Dirk Van Mechelen

De gemeente Kapellen heeft 50 jaar aangedrongen op zo’n tunnel. In zijn toespraak van afgelopen zaterdag schetste Burgemeester en Vlaams minister Dirk Van Mechelen de ganse historiek van de tunnel. U kan de toespraak hier lezen

maandag 28 augustus 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: