Opnieuw 25.000 euro voor Home Philippe Speth dankzij bal Dirk Van Mechelen

Bal Dirk Van MechelenAfgelopen zaterdag was het weer op de koppen lopen in feestzaal het Bruggeske. Het jaarlijkse bal Dirk Van Mechelen loste weer alle verwachtingen in: bruisende ambiance met het orkest van Lou Roman en een bijzonder gesmaakte gastoptreden van Paul Michiels.

Ook dit jaar kon met de opbrengt van het bal een cheque geschonken worden aan het Home Philippe Speth. Minister Dirk Van Mechelen en de voorzitter van CLMW, Jan Kerremans, hadden het genoegen de cheque van 25.000 euro te kunnen overhandigen aan deze instelling voor bijzondere jeugdzorg.

dinsdag 24 oktober 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: