Goedkopere tegels voor dorpsplein

HardsteenHet Nieuwsblad blikte al vooruit op de agenda van de gemeenteraad van aanstaande maandag:  

Het leggen van de tegels die de gemeente in gedachten had voor het nieuwe dorpsplein, valt te duur uit. In plaats van vijf verschillende types gezaagde en gekliefde blauwe hardsteen opteert Kapellen nu voor één soort. In de Vredestraat komt verder asfalt op de weg en geen blauwe hardsteen. Ondertussen verwacht het gemeentebestuur nieuwe biedingen zodat de werken nog dit jaar kunnen worden gegund. Raming van de totale kosten voor het dorpsplein komt op 1.360.000 euro of zo’n 100.000 euro meer dan het studiebureau aanvankelijk had vooropgesteld.

vrijdag 17 november 2006
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: