4de editie van de Kapelse scholenbeurs

ScholenbeursOp donderdag 1 maart 2007 organiseert de gemeente voor de 4e keer een scholenbeurs.Deze beurs vindt plaats in zaal ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12 van 16.00u tot 20.00u en is vooral gericht naar ouders met kinderen tussen 2 en 16 jaar. Op deze beurs zijn dan ook de Kapelse kleuter-, basis- en secundaire scholen vertegenwoordigd. Ook de centra voor leerlingenbegeleiding en het lokaal overlegplatform voor basis- en secundair onderwijs zullen aanwezig zijn.

Zo kunnen ouders op een eenvoudige manier kennismaken met alle Kapelse scholen onder één dak. Deze scholenbeurs kan helpen om de studiekeuze van hun kind(eren) te bepalen en is tevens een aanloop naar de opendeurdagen van de scholen later dit schooljaar. Meer info: Luc Janssens

maandag 26 februari 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: