Jacky Buchmann te boek

Jacky 75Onlangs werd Jacky Buchmann 75 jaar en dat wilde men graag vieren. Op dinsdag 15 mei vond een verrassingsfeest plaats. Als verjaardagscadeau overhandigden een aantal vrienden een boek over de levensloop van de liberale topman. Jacky Buchmann was onder meer Vlaams en federaal minister, burgemeester en OCMW-voorzitter. Daarenboven leidde hij een succesvol bedrijf en was hij zeer actief in de wereld van de paardensport. Aan de hand van heel wat foto’s en getuigenissen van vrienden en kennissen werd een overzicht gegeven van de carrière en het leven van Jacky Buchmann. Het boek is niet verkrijgbaar in de handel, maar kan (zolang de voorraad strekt) bekomen worden op het liberaal centrum.

maandag 21 mei 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: