Lampenkoffer ter beschikking voor Kapellenaren

gloeilampDoor middel van een lampenkoffer willen de intercommunales IVEG en Eandis de Kapellenaren laten kennismaken met de verschillende soorten spaarlampen. Zo kan men bijvoorbeeld zelf ondervinden dat een spaarlamp van 15 Watt, evenveel licht geeft als een gloeilamp van 60 Watt.

Daarnaast is, samen met een watermeter, ook een spaardouchekop toegevoegd, zodat men het  verschil in watergebruik van een gewone douchekop en die van een spaardouchekop kan vaststellen. De toepassing van deze principes in een thuissituatie moet de Kapellenaren ervan overtuigen om spaarzamer om te gaan met energie en water. Je kan de lampenkoffer aanvragen op de milieudienst die gehuisvest is op het administratief centrum.

woensdag 30 mei 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: