Kapellenaren in nationaal en arrondissementeel Jong VLD bestuur

jong vld.jpgZaterdag 13 oktober vond er  verkiezingen plaats voor het Nationale en Arrondissementele bestuur van Jong VLD. De Kapelse Jong VLD’ers Philippe De Backer en Mathias De Caluwe werden verkozen tot respectievelijk Nationaal voorzitter en Arrondissementeel voorzitter. Philippe start een twee-jarig mandaat als voorzitter van Jong VLD Nationaal. sterk inhoudelijke werking gekoppeld aan een jonge en dynamische vereniging met veel aandacht voor de lokale werking van de vereniging zijn de prioriteiten voor de volgende twee jaar. Mathias wordt de volgende twee jaar voorzitter van het Arrondissement Antwerpen. Het uitbouwen van een sterke regio met tal van activiteiten en een stem voor jongereren zijn, staan bovenaan de prioriteitenlijst. Met deze twee Kapelse Jong VLD’ers is het liberalisme in goede handen.

dinsdag 23 oktober 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: