Bal Dirk Van Mechelen weerom voltreffer van formaat

Bal Dirk Van MechelenZaterdag 20 oktober 2007 was het weer drummen in de gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske te Kapellen. Naast heel wat Kapellenaren is een massa sympathisanten komen meefeesten ten voordele van het Home Phillippe Speth. Onder hen ook een aantal ministers zoals Karel De Gucht, Partrick Dewael, Patricia Ceyssens, Marino Keulen, de voorzitter van het Vlaams Parlement Marleen Vanderpoorten en tal van federale, Vlaamse en lokale mandatarissen. En sfeer was er, daar voor zorgde de Golden Bis Band en vooral Gunther Neefs die met een gastoptreden van Boogie Boy de aanwezigen wild enthousiast maakte. Tijdens de avond ontving mevrouw Isabelle Kronacker als voorzitster van het Home Phillippe Speth uit handen van de heer Jan Kerremans, voorzitter Centrum Liberale en Maatschappelijke Werken een cheque ter waarde van 25.000,00 EURO. De winst van het bal wordt immers elk jaar besteed aan de verdere uitbouw van dit Kapelse begeleidingstehuis voor jongeren.

vrijdag 26 oktober 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: