Fanfare speelt tribune ’t Bruggeske in

De tibune van de Kapelse feestzaal ’t Bruggeske wordt vervangen. De GVA publiceerde volgend artikel:

Gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske in Kapellen-centrum beschikt in april volgend jaar over een gloednieuwe telescopische tribune. Die telt genummerde zitjes en op de eerste rij tien plaatsen voor andersvaliden. Prijskaartje: 165.000 euro.

Kapellen
De huidige tribune van ’t Bruggeske is na vijftien jaar versleten en kampt onder meer met metaalmoeheid. “Daarom is een nieuwe uitrolbare tribune noodzakelijk”, stelt schepen Sabine Van Dooren (Open Vld). “Nu zijn er 270 zitjes. Bedoeling is dat aantal maximaal uit te breiden. Het worden ook genummerde plaatsen, zowel de stoeltjes als de rijen. En op de eerste rij komen tien plaatsen voor andersvaliden.” De zijkant van de nieuwe tribune wordt ook beter afgedicht dan nu het geval is.
De Kapelse gemeenteraad zette zopas het licht op groen voor het bestek voor de levering en plaatsing van de nieuwe tribune. De aankoop wordt geraamd op 164.560 euro. Om de oude tribune te slopen en af te voeren én de nieuwe te bouwen wordt ’t Bruggeske tussen 24 maart en 23 april niet verhuurd. Het is nu wachten op de offertes van de drie tribuneleveranciers in België. Bedoeling is dat de nieuwe tribune minstens vijftien jaar mee kan. Als alles volgens plan verloopt, proeft het publiek van het jaarconcert van de Koninklijke Liberale Fanfare De XXXIV op zaterdag 26 april 2008 als eerste van de nieuwe tribune. CM

donderdag 8 november 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: