Online te bestellen: sport en cultuur

Schepen Marc De Smet presenteerde een bestek voor het reserverings-e en tickettingsysteem voor de gemeente Kapellen. De GVA berichtte erover: Op de website van Kapellen kan je volgend jaar tickets voor culturele evenementen online kopen. Ook het huren van sportzalen of inschrijven voor een van de cursussen in het Cultuurcentrum (CC) kunnen dan via het internet. De mogelijkheden zijn legio.

Het gemeentebestuur kondigde eerder al aan dat de gemeentelijke website www.kapellen.be binnenkort een grondige restyling ondergaat. Doel: een frisser uitzicht en meer toepassingen. Een van de applicaties waaraan momenteel wordt gewerkt, is een reserverings- en ticketingsysteem. ”Daarbij wordt een bestaand basisprogramma specifiek aangepast aan onze gemeente”, weet schepen Sabine Van Dooren (Open Vld).

”De mogelijkheden zijn legio, ook online reserveren via de gemeentelijke website. Zo kunnen burgers en verenigingen dan bv. tickets bestellen voor culturele activititeiten, inschrijven voor cursussen in het CC, sport- en andere zalen huren of inschrijven voor tennislessen of sportkampen. Bedoeling is dat het reserverings- en ticketingsysteem in de loop van 2008 van start gaat.”

woensdag 14 november 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: