Jong VLD Kapellen vernieuwt bestuur

jong vld.jpgNa het vertrek van Philippe De Backer en Mathias Decaluwé, die respectievelijk tot nationaal en arrondissementeel voorzitter van Jong VLD werden verkozen, staat een enthousiaste bestuursploeg klaar om de fakkel over te nemen. Met 13 nieuwe bestuursleden telt het bestuur van Jong VLD Kapellen niet minder dan 23 personen. Bovendien werd ook het dagelijkse bestuur vernieuwd.

Onder hun nieuwe titel als voorzitter en ondervoorzitter zullen Bieke Janssens en Lien Van Mechelen een sterke tandem blijven vormen. Naast ancien Yannick Jönsson die de rol van webmaster opneemt, engageerden aantal nieuwe enthousiaste krachten zich voor volgende verantwoordelijkheden:

  • Philip Van De Perck  Penningmeester
  • Nicolas Van der Donckt  Secretaris
  • David Denisse  Event Manager
  • Mathias Adriaenssens Politiek Secretaris

Naar jaarlijkse traditie zal Jong VLD vrijdag 4 januari aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie van VLD Kapellen. Het ideale moment om je lidmaatschap te hernieuwen!

donderdag 15 november 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: