Sinterklaas twee keer op bezoek

in de GVA vonden we volgend artikel: Sinterklaas houdt van Kapellen (en omgekeerd). De goedheilig man wordt er ook dit jaar twee keer officieel ontvangen. Nu zaterdag in het centrum en volgende week zaterdag in Hoogboom.

Kapellen
Sinterklaas komt zaterdag 24 november naar het marktplein in Kapellen-centrum. De pieten arriveren rond 13u, de Sint zelf een halfuurtje later. In een koets gaat het dan door het dorpscentrum, om dan rond 14u te stoppen in winkelcentrum Promenade. Daar kunnen kinderen (en hun ouders) dan tot 17u terecht voor snoepjes, een foto met Sinterklaas en een leuke attentie.
In Hoogboom vindt zaterdag 1 december de sinterklaasviering plaats, de 35ste keer al. De goedheilig man en zijn hoofdpiet landen daar rond 12.30u met een helikopter op het sportveld naast de gemeenteloods. De sinterklaasstoet start om 13u aan de school De Platanen in de Bauwinlaan en trekt vervolgens door de Hoogboomse straten. Sinterklaas arriveert dan rond 16.15u in parochiezaal Den Haasdam. Daar krijgen de Hoogboomse kinderen dan animatie en een geschenkje.8CM
www.promenadekapellen.be
www.sinterklaas.homestead.com

donderdag 22 november 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: