Focus op Mobiliteitsplan Antwerpen tijdens brunch Open Vld Kapellen

Brunch VLD KapellenMaatschappelijke visie en een gezellige babbel onder elkaar; dat dit kan bewees de brunch van Open Vld Kapellen. Op zondag 2 december 2007 was zaal Verli weer te klein om alle geïnteresseerden de kans te geven om te genieten van een overheerlijke brunch. Nick Orbaen woordvoerder van de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) gaf er bovendien een heldere uiteenzetting over de plannen ter bevordering van de mobiliteit in de toekomst in en rond Antwerpen. Onze Open Vld leden luisterden met veel aandacht naar de infrastructurele plannen en vernamen zo dat een mobiliteitsplan meer is dan alleen maar de Lange Wapper brug. Leefbaarheid van de omgeving, openbaar vervoer en verbetering aan de waterwegen allemaal aandachtspunten die samen met het sluiten van de ring rond Antwerpen ook de Kapelse inwoners ten goede zullen komen.

dinsdag 4 december 2007
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: