Open VLD Kapellen wenst u een voorspoedig 2008

nieuwjaarsreceptie VLD KapellenOpen VLD Kapellen wenst U een goede gezondheid en het allerbeste voor het jaar 2008. Tegelijk nodigen de voorzitter, de mandatarissen en de leden van het partijbestuur van de Open VLD Kapellen U uit voor de nieuwjaarsreceptie. Vrijdag 4 januari 2008 bent U om 20 uur van harte welkom in Feestzaal ‘t Bruggeske (Hoevensebaan 12 te Kapellen) om met ons te klinken op het nieuwe jaar. Koen Helsen, gedeputeerde van de provincie Antwerpen voor ruimtelijke ordening, economie, sport en patrimonium is onze gastspreker.

woensdag 2 januari 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: