Nieuwjaarsreceptie Open Vld: gezelligheid troef

Bruno KuylenDe eerste nieuwjaarsfeesten in de familie zijn nog maar net verteerd en Open Vld Kapellen pakte al uit met haar jaarlijkse receptie voor haar leden en sympathisanten. Ondanks de op zijn einde lopende kerstvakantie was de gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske net groot genoeg om iedereen comfortabel te herbergen. Grote afwezige was vice Vlaams Minister-president Dirk Van Mechelen die door een ernstige griepaanval verstek moest geven. In zijn nieuwjaarsrede dankte voorzitter Bruno Kuylen alle leden en mandatarissen voor hun inzet. Bovendien stak hij een waarschuwende vinger op voor de roem van het succes. Koen Helsen, gedeputeerde voor Ruimtelijke ordening en Planning, Economie, Patrimonium en Sport benadrukte in zijn speech de rol van de provincie en de link met het Vlaamse Gewest en de lokale overheden. Bovendien gaf hij een bondig overzicht van beleidsvisie van zijn bevoegdheden. Nadien werd het glas geheven tot in de vroege uurtjes. 2008 is alvast bruisend gestart.

 Receptie2.jpg nieuwjaarsreceptie Receptie5.jpg

maandag 7 januari 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: