Mosselfestijn lokt meer dan 250 liberale sympathisanten naar Verli

mossel1

Op zondag 27 januari kon ernaar hartenlust gesmuld worden op het mosselfeest dat door de liberale verenigingen van Kapellen op touw werd gezet. De kleintjes konden genieten van een speciaal kindermenu en voor de tegenstanders van schelp- en weekdieren was er een koninginnenhapje.

mossel5mossel8Een perfecte organisatie in de keuken door de Jongeren onder leiding van mosselman Pieter Kuylen zorgde er voor dat iedereen in een mum van tijd bediend werd door de verschillende Open Vld mandatarissen en de leden van de damesbond.

mosselen1mossel11Ondertussen zorgde de fanfare en turnkring verantwoordelijken voor de voorgerechten waarbij Jacky Buchmann zich ontpopte als een meester oestersteker. Jong Vld zorgde de hele dag feilloos voor de drankbevoorrading.mossel7mossel13Na het uiterst sympathieke gebaar van cafébazin Jeanine die vanaf 5 uur de kas en de toog van haar café eveneens ten voordele van het mosselfeest stelde, bleek dat Jong Vld heel wat toekomstige café uitbaters in voorraad heeft. Heel wat medewerkers zakten in de late uurtjes na meer dan 12 uur werken moe maar voldaan naar huis af. Eens temeer is bewezen dat het liberale gedachtegoed in Kapellen heel wat in zijn mars heeft.                 . mossel3mossel6mossel9 mossel14mossel10mossel12       Â

dinsdag 29 januari 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: