Open Vld voorzitter Bart Somers op bezoek

bart somersNationaal voorzitter van Open Vld, Bart Somers, maakte van de informatieve ledenavond gebruik om de Kapelse Open Vld leden een overzicht te geven van de stand van zaken van onze nationale politiek. Hij benadrukte de moeilijkheidsgraad van de onderhandelingen vooral door de aanwezigheid van een aantal partners, die al maanden een verborgen agenda hanteren. Dat onze partij steeds constructief heeft meegewerkt in het zoeken naar en consensus mocht ook nog eens blijken uit de oplossingen die onder leiding van Guy Verhofstadt gevonden werden zowel voor de begroting als voor het ontwarren van de eerste communautaire knopen. Bart Somers beloofde de Kapelse leden dat Open Vld de ingeslagen weg zal voortzetten en de andere regeringspartners zal trachten te overtuigen van haar sociaal economisch programma. Bovendien zal de partij blijven ijveren voor het overhevelen van bevoegdheden naar de regio’s en dit in het belang van Vlaanderen.

maandag 3 maart 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: