Exclusieve ledeninfo over toekomstplannen

wa6.JPG Zaal Verli was vrijdag 29 februari nauwelijks groot genoeg om de meer dan 150 leden van de lokale Open Vld afdeling een plaatsje te geven voor een informatieve schrikkelavond. Na het verorberen van ovenverse worstenbroden en appelbollen kregen de leden een vooruitblik op enkele toekomstvisieplannen voor de gemeente

wa 10Kapellen. Waarnemend Burgemeester Luc Janssens gaf vooraf een overzicht van de realisatie van het Dorpsplein en de nieuwe bibliotheek. Daarna werd aan de hand van een presentatie de studie over de stationsomgeving toegelicht. Schepen Lieve De Block had het genoegen om aan de leden een eerste studie over het verbeteren van de verkeerstroom in de gemeente te presenteren. Hoewel het om een wa10.JPGeerste voorstel ging, bleek al duidelijk dat de veiligheid van voetganger en fietser hierin centraal staat. Tot slot kon schepen Sabine Van Dooren een tipje van de sluier lichten over de mogelijke nieuwe inplanting van een sporthal te Putte in de omgeving van ’t Kooike. Vanzelfsprekend werd één en ander bij een glas nog verder toegelicht.

 wa4.JPG wa2.JPG  wa1.JPG   wa5.JPG   wa7.JPG

dinsdag 4 maart 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: