Brandalarm geeft klank aan viering Dirk en Frederic

Dirk Van Mechelen en Frederic van Haaren25 jaar ononderbroken lid van de gemeenteraad? Dat is reden om een taart aan te snijden. Dirk Van Mechelen en Frederic van Haaren zijn sinds 31 maart 1983 permanent lid van de gemeenteraad in Kapellen. Beide Kapelse politici zijn bezig aan hun 5 ambtstermijn in Kapellen

en dit ging niet onopgemerkt aan de gemeenteraad voorbij. Alle aanwezige raadsleden, pers en publiek werden Fred en Dirkvoor de raadszitting door waarnemend Burgemeester Luc Janssens uitgenodigd om mee te genieten van de feesttaart naar aanleiding van het jubileum van Dirk en Frederic. Bijna was er onvoldoende taart want het vuurwerk op de taart zette het brandalarm van het Beukenhof in werking. Eén telefoontje volstond om te voorkomen dat de taart moest worden gedeeld met de brandweermannen van dienst.

Proficiat aan onze Open Vld gemeenteraadsleden!

woensdag 19 maart 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: