Gemeenteraad Kapellen geeft goedkeuring voor aankoop nieuwe brandweerwagen

brandweer.jpgTijdens de gemeenteraadszitting werden alle agendapunten met unanimiteit goedgekeurd. Zo ook de aanschaf van een nieuwe autopomp voor de brandweer. Er werd gekozen voor een leasingsysteem omdat dit mogelijkheden biedt tot overdracht van deze kosten bij het eventueel invoeren van brandweerzones.

Verder werd de aanschaf van een gebouw aan de Essenhoutstraat 17 goedgekeurd, hierdoor kan men de verkeerssituatie aan het Dorpsplein veiliger maken. De raad gaf eveneens haar goedkeuring aan het meerjarenplan voor het OCMW 2008-2010, het jaarverslag en het huishoudelijk reglement van de Gecoro.

Tot slot voorziet de gemeenteraad om € 73.205,00 uit te trekken voor het onderhoud van plantsoenen en zal aan het kruispunt Rode Kruislaan – Christiaan Pallemansstraat de voorrangsregeling worden aangepast.

donderdag 20 maart 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: