Paasactie Jong VLD Kapellen

paaseiJong VLD Kapellen helpt u maar al te graag van uw spreekwoordelijk ei af. In de nasleep van deze paasdagen zullen we daarom de Kapellenaren trakteren op enkele zoete paaseieren met daarbij het adres van onze actie-website www.legjeei.be, waar iedereen anoniem zijn ‘ei’ kan leggen. Het liberalisme is een beweging die staat voor actieve en mondige burgers, en we hopen zo de burgerparticipatie in Kapellen te bevorderen en nog accurater te kunnen inspelen op de noden van de inwoners.

Donderdagvoormiddag om 10uur vertrekt de paashaas met zijn mand vol chocolade eieren aan het Liberaal Centrum te Kapellen richting de wekelijkse markt.

Aarzel niet, en laat ‘je ei’ achter op www.legjeei.be!

woensdag 26 maart 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: