Kabinetschef klist inbreker

ibzUpdate: HLN heeft in zijn berichtgeving de indentiteit van de heldhaftige kabinetsmedewerker vermeld. Het was niet Kapels  Open Vld bestuurslid en kabinetschef van minister van Binnenlandse Zaken, Patrick Dewael, Jan Kerremans die zaterdag een inbreker betrapte. Het was zijn collega Hedwig De Koker die hoogstpersoonlijk een inbreker gevat heeft. Hij hield de dief in bedwang tot de politie ter plaatse was. De 33-jarige inbreker van Poolse afkomst dacht zaterdagmiddag ongestoord te kunnen binnendringen in het kabinet. Hij had zelfs al een aantal gps-toestellen buitgemaakt. Maar helaas voor hem: op kabinetten wordt er ook op zaterdag gewerkt, zeker in tijden van politiek topoverleg.(bron Het Laatste Nieuws 14/7/08)

dinsdag 15 juli 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: