Open Vld regiobestuur Antwerpen kiest voorzitter

Ingmar De VosOp maandag 1 december kwamen de bestuursleden van de afdelingen Antwerpen Noord, Antwerpen Zuid en Antwerpen centrum bijeen voor hun eerste regio vergadering. De hertekende structuren van de partij maakten dat het provinciale partijbestuur werd afgeschaft en vervangen werd door drie regiobesturen (Antwerpen- Kempen-Mechelen/lier). Elke lokale afdeling mocht hierin naast haar voorzitter per schijf van 100 leden 1 afgevaardigde sturen. Open Vld  Kapellen heeft in bestuursorgaan 9 mandaten. In haar eerste zitting werd Kapellenaar Ingmar De Vos verkozen als voorzitter. Verder werd beslist om door te gaan met een districtswerking. Open Vld Kapellen zal naast 14 andere noordelijke gemeenten in het district binnenkort 2 bestuursleden mogen afvaardigen naar de Nationale partijraad te Brussel. Het is de bedoeling dat het regiobestuur om de twee maand vergadert in het Liberaal Huis aan de Aldegondiskaai te Antwerpen.

donderdag 4 december 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: