Zaterdag Sinterklaas in Hoogboom

sinterklaas2Het college van burgemeester en schepenen van Kapellen gaf aan de Culturele Heemkring Hobonia toelating tot het houden van een optocht in Hoogboom naar aanleiding van de Sinterklaasviering op 6 december 2008 vanaf 13u00. Allerlei verenigingen en scholen uit onze gemeente nemen hieraan deel. De optocht verloopt als volgt : Bauwinlaan, Kazerneweg, Hoogboomsteenweg, Bernard De Vadderlaan, Fuchsialaan, Zinnialaan, Gardenialaan, Petunialaan, Lobelialaan, Koningin Astridlaan, Hoogboomsteenweg, Poeldreef, Holleweg, Vinusakker, Hoogboomsteenweg, Claessensdreef, Holleweg, Leeuw Van Vlaanderenlaan, Hoogboomsteenweg en (einde) Parochiezaal Den Haasdam. De Sint en zijn Pieten zullen in de optacht meegaan. Kinderen, Mama’s en Papa’s op post !!!!!

donderdag 4 december 2008
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: