Herschikking bevoegdheden College

burgemeestersjerpHet partijbestuur van Open Vld Kapellen heeft in haar vergadering van woensdag 8 juli goedkeuring gegeven aan een herschikking van de bevoegdheden van haar verschillende leden van het college van burgemeester en schepenen. Nadat Sarah Buchmann eerst uitvoerig bedankt werd voor haar inzet als schepen in de voorbije 2,5 jaar werd aan het bestuur een voorstel tot herschikking van de mandaten voorgelegd. Zulks is het gevolg van het feit dat  Dirk Van Mechelen zijn ambt als burgemeester van Kapellen zal opnemen. Luc Janssens, die als dank voor zijn inzet als waarnemend burgemeester met een daverend applaus bedeeld werd, wordt nu eerste schepen. De lijst van de herschikte bevoegdheden kan u hier vinden.

maandag 13 juli 2009
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: