Vlieg feest in het park

vliegOp woensdag 15 juli landt ‘Vlieg’ weer in het park van Kapellen met een hoop leuke en boeiende activiteiten. Vanaf 10u00 kunnen kinderen in het park terecht om te dansen, knutselen en spelen met de monitoren. Er is ook capoeira (Braziliaanse vecht-dans) met live muziek,  een springkasteel, en je kan je laten schminken.                 Om 14u00 sluit het festijn af met een echte disco-fuif! Dj Shaky Shake en Mevrouwtje mevrouw maken er een waar spektakel van. Kinderen die inschrijven via de speelpleinen (€ 4,00) worden de hele dag begeleid door de monitoren. Wie met mama, papa, opa of oma komt mag gratis meefeesten. Voor alle kinderen wordt een drankje voorzien.Voor meer informatie over het Vliegfeest of de speelpleinen kan je terecht bij de jeugddienst, Eikendreef 3, via 03 660 67 41 of jeugddienst@kapellen.be.

maandag 13 juli 2009
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: