Ballonvaarten met vertrek in Kapellen

luchtballon1Het gemeentebestuur ontving een vraag vanwege het bedrijf Danny Bertels Ballooning tot het bekomen van een vaste startplaats in Kapellen voor ballonvaarten. Principieel heeft het college toestemming verleend en heeft als vaste startplaats het marktplein aan de Essenhoutstraat aangeduid. Om de werking te evalueren werd een proefperiode opgelegd tot einde 2010. Indien gemeentelijke activiteiten worden georganiseerd op het marktplein hebben deze voorrang. Tevens dienen telkens tijdig de data voor de organisatie van ballonvaarten worden doorgegeven. Uiteraard dienen alle wettelijk en reglementair te nemen maatregelen uitgevoerd te worden.

woensdag 2 juni 2010
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: