Broederconcert “Mathieu & Guillaume” in het park

MGTwee broers die elkaar perfect aanvullen, het is niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet op muzikaal vlak. Mathieu & Guillaume zijn dus gezegend. Iets waar vooral het publiek blij mee mag zijn. Zeker voor wie het begrepen heeft op de betere kleinkunst of chansons in de traditie van meesters als Herman van Veen, Toon Hermans en Jacques Brel. Vaak mag het voor de broers ook wat luchtiger. Met succes, hun twee singles ‘Komen & Gaan’ en ‘Ik heb je lief’ deden het niet voor niets uitstekend in de Vlaamse Ultratop. Hun debuutalbum luistert naar de naam ‘Kleine Sterren’. Maar wees gerust, kleine sterren zijn Mathieu & Guillaume al lang niet meer.

woensdag 11 augustus 2010
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: