Toppers in het park: Jean Blaute & Eric Melaerts

jeanericBlaute en Melaerts behoren als Vlaamse gitaristen tot de absolute top. Maar toen het duo onlangs New York bezocht en enkele jazzgrootheden aan het werk zag, werden Jean en Eric verdomd nederig. Uiteindelijk deed een intiem fluisterconcert in een Antwerpse kapel hen het licht zien. Waarom hier niet mee doorgaan? Zo zag hun fel gesmaakte programma ‘Gedeelde Adoraties’ het levenslicht dat nu een verlengstuk krijgt. Logische titel: ‘Gedeelde Adoraties 2’. Verwacht bekend werk van Ennio Morricone of Jan De Wilde. Maar Jean en Eric beloven ook uit te pakken met een handvol verrassingen. Donderdag 19/8 vanaf 19u30 in het park van Kapellen.

woensdag 18 augustus 2010
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: