Fruit in a box

fruitIn navolging van de aanbevelingen van de Vlaamse Regering, wil het Gemeentebestuur van Kapellen graag meewerken aan het bevorderen van evenwichtige voeding op de werkplek. We willen het streefdoel van de Vlaamse Overheid om tegen 2015 het percentage personen dat de aanbeveling voor fruit haalt (van 5% naar 15%) graag mee realiseren. Omdat we geloven dat interventies op korte termijn leiden tot het verhogen van de fruitconsumptie, willen we graag het project van ‘Fruit in a box” ondersteunen door onze medewerkers te stimuleren tot het eten van meer fruit. Valerie Schouteden, leerlinge van het Sint-Michelscollege, zal dit project ook kaderen in haar eindwerk economie over fruitpromotie bij bedrijven en openbare besturen.

donderdag 3 maart 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: