Boekenmarkt 27 augustus

boekenmarkt2Op zaterdag 27 augustus van 10u00 uur tot 16u00 uur organiseert de bibliotheek haar jaarlijkse boekenmarkt op het Dorpsplein.  Zowel particulieren als handelaars kunnen gratis een kraam reserveren voor verkoop.  Er zal tijdens deze editie geen randanimatie voorzien worden, het plein zal zoveel mogelijk worden benut voor reservatie van boekenkramen. De opbrengst van deze verkoop zal worden geschonken aan AUXILIA vzw. Dit is een vrijwilligersorganisatie die onderwijs biedt in heel Vlaanderen aan kansarmen in de ruimste zin : langdurig zieken, gehandicapten, gedetineerden, migranten, volwassenen/jongeren met psychische problemen… behoren tot de voornaamste doelgroep.

vrijdag 15 juli 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: