Opendeurdag dienstencentrum ’t Ertbrandje

NormaHendyZaterdag 10 september vindt de opendeurdag plaats van dienstencentrum ’t Ertbrandje. Het is niet zomaar een opendeurdag aangezien het vijfjarig bestaan van het dienstencentrum gevierd wordt. In de namiddag zijn er optredens van het Putse accordeongezelschap “Duo Melodie” en Norma Hendy. Duo Melodie (Bart en Veerle) was het eerste gastoptreden op de kerstfeesten. Zij zijn samen met ons in de goede richting geëvolueerd en zullen niet alleen het dak eraf spelen, maar de omgeving van het dienstencentrum zal geïmponeerd worden. Ook Norma Hendy is van de partij, bekend van haar liedje “de knalrode gummieboot” en de vele gastoptredens bij “Gaston en Leo”. Zij brengt een gevarieerd programma van meezingers tot musical. Ze kruipt in de huid van zowel “Vera Lynn” als “Edith Piaf”. Naast de vele animatie zal er ook doorlopend een tentoonstelling zijn over het vijfjarig bestaan van het dienstencentrum met foto’s van de bezoekers en de vele activiteiten.

donderdag 8 september 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: