De gemeente werft aan

personeelgezochtOp de groendienst is er een openstaande vacature voor een voltijds statutair geschoold werkman.  De aanwervingsvoorwaarden voor deze functie werden vastgelegd in de gemeenteraad van 20 juni 2011.Kandidaturen moeten uiterlijk op 28 september ingediend worden. 
Op de technische dienst is er een openstaande functie voor een voltijds statutair geschoold werkman (metser / dalleur).  Deze aanwervingsvoorwaarden werden tevens vastgelegd in de gemeenteraad van 20 juni 2011.   Kandidaturen moeten uiterlijk op 28 september ingediend worden. Meer info www.kapellen.be

dinsdag 13 september 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: