Kermisloop te Putte

kermisloop09Op maandag 10 oktober 2011 vindt te Putte tijdens de kermisdagen opnieuw de “kermisloop” plaats. Open Vld Kapellen wil zich alvast van haar sportiefste kant laten zien en roept haar leden, vrienden en sympathisanten om mee te lopen (5 of 10 km). Voor de 4de keer op rij willen we de Putse straten blauw kleuren. Dit jaar zullen de lopers in twee afzonderlijke groepen met iets meer tussentijd starten. Deelnemers aan de 5 km starten om 19u10, die van 10 km gaan van start om 19u50. Inschrijven kan op het Liberaal Centrum tel: 03/664.78.28 of mail marilyn.vanriel@vldkapellen. Voor meer info over de kermisloop klik hier.

vrijdag 30 september 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: