Verhuur seniorenappartementen in Putte

ocmwReeds tien jaar is het OCMW trotse bezitter van 15 seniorenappartementen, dewelke worden verhuurd aan senioren. Zowel alleenstaanden als echtparen komen in aanmerking en er wordt voorrang gegeven aan kandidaat huurders met een laag inkomen. De appartementen zijn gelegen achter het dienstencentrum ’t Ertbrandje, Ertbrandstraat 239 te Putte-Kapellen. U kan zich op de wachtlijst plaatsen door een schrijven te richten aan het OCMW  van Kapellen, Antwerpsesteenweg 51/2e verdieping. Indien je een appartement wenst te bezichtigen, kan je vrijblijvend een afspraak maken met Tim Engels, op het nummer 0499/53.30.44. Op het ogenblik dat er één of meerdere appartementen vrij komen worden alle kandidaat huurders aangeschreven en kan u zich aanmelden. U heeft dus zelf de keuze wanneer het voor u belangrijk wordt en u uw huis/appartement wil ruilen voor een seniorenappartement. Met het aangrenzende dienstencentrum in de buurt heb je dan alle troeven in handen om uw oude dag aangenaam en comfortabel door te komen.

maandag 10 oktober 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: