Bijkomende fietsenstallingen aan het station

fietsstallingOp uitdrukkelijk verzoek van het gemeentebestuur van Kapellen zal de NMBS eerstdaags overgaan tot het plaatsen van 24 bijkomende plaatsen.  De gemeente stelde ook de vraag aan de NMBS of het mogelijk was een ondergrondse fietsenstalling te bouwen.  De NMBS stelt dat zo’n project financieel niet haalbaar is in de gemeente Kapellen.  Ook op de vraag om achteraan het perron bijkomende fietsenstallingen te plaatsen was het antwoorde van de NMBS negatief.  Maar het goede nieuws is dus dat er ter hoogte van het parkeervak waar vroeger de glascontainers stonden 24 nieuwe plaatsen worden aangelegd.

woensdag 19 oktober 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: