Deputatie keurt plannen fietsinfrastructuur goed

koenDe deputatie van de provincie Antwerpen heeft zijn goedkeuring gegeven aan de plannen en het bestek voor de fietsinfrastructuur die Kapellen zal doorkruisen. ‘Het gaat hier over de fiets-o-strade die langs de spoorlijn Antwerpen-Essen zal lopen en die een verbinding zal vormen van Essen, over Kapellen, Antwerpen tot in Mechelen’. Daarnaast werden de plannen voor de aanleg van het fietspad van de Koning Albertlei, van het kruispunt van de Heidestraat tot de Antwerpsesteenweg, goedgekeurd en ook het ontwerp van het fietspad van het Klein Heiken tot de Schriek in Ekeren. ‘Dankzij deze fietsverbinding zullen de fietsers op een veilige en vlotte manier van Essen, Kapellen kunnen doorkruisen om zo hun weg verder te zetten naar Antwerpen’.

woensdag 19 oktober 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: